Головна arrow Готель
Готель "Гоголь" Печать

Всього в готелі «Гоголь» 14 комфортабельних номерів, які ідеально підходять як для романтичного відпочинку, так і для ділового візиту. Різноманітність категорій апартаментів готелю дозволить вибрати саме той номер, який найбільше відповідає меті Вашого візиту - від затишного стандартного до номера класу люкс. Зручні ліжка і бездоганна постільна білизна забезпечать гостям нашого готелю повноцінний сон.


 

 

Усі номери готелю оснащені центральною системою кондиціонування, підігрівом підлоги, кабельним телебаченням, бездротовим доступом в інтернет (Wi Fi), холодильником, феном, внутрішнім телефоном, комплектом рушників та туалетними приналежностями. У вартість номерів включено сніданок.

 

Стандартний номер з двома ліжками - TWIN STANDARD

 

Затишний однокімнатний номер, площею 16-17 кв.м. Підходить для проживання 2-х осіб. Можлива установка додаткового місця для однієї дитини.

Вартість проживання складає 700 грн за одну добу.

   

  

Стандартний номер з одним великим ліжком - DOUBLE STANDARD

Просторий однокімнатний номер, площею 18 - 21кв.м. Підходить для проживання 2-х осіб. Можлива установка додаткового місця для однієї дитини.  

Вартість проживання складає 700 грн за одну добу.


Номер полулюкс - JUNIOR SUITE

Комфортний номер з двома кімнатами, загальною площею 45 кв.м. Призначений для проживання 2-4 осіб. Розміщений в окремому корпусі на 2-му поверсі, вікна виходять на пляж - на річку Хорол.

Вартість проживання складає 1000 грн за одну добу.

     

Два номери люкс - SUITE, на першому та другому поверхах готелю. З номера на другому поверсі відкривається вид на річку. 

Комфортний номер з двома кімнатами, загальною площею 45 кв.м. У номері велике двоспальне ліжко (180*200), плазмовий телевізор, розкладний диван, сейф. Ванна кімната обладнана і ванною, і душем. Номер призначений для проживання 2-4 осіб.

Вартість проживання складає 1500 грн за одну добу.

  

Всі гості готелю "Гоголь" мають можливість поплавати в басейні.

Ласкаво просимо завітати до нас!