Головна arrow Готель arrow Індивідуальні экскурсії
Індивідуальні екскурсії Печать

Туристична компанія "Візитна карта" пропонує гостям готельно-туристичного комплексу "Гоголь" наступні екскурсії:

«В гостях у Гоголя». Село В.Сорочинці з відвіданням Спасо-Преображенської церкви, в якій хрестили маленького Миколу, готелю-музею «Хутір Гоголя», маєтку Гоголя. Гоголево. Історична батьківщина великого українського письменника М.В.Гоголя. Ви відвідаєте будинок-музей, де жила його сім'я, де виріс відомий письменник. Прогуляєтеся по найкрасивішому парку, який був посажений самим Гоголем.

Екскурсія в Диканьку. Ознайомлення з Диканькою: усипальниця князів Кочубеїв – Миколаївська церква зі скляним куполом и таємничим підземеллям, старовинна Троїцька церква, де відбувалися події Гоголівского «Вія», млин-вітряк, восімсотрічні дуби — все дихає містикою в місці, де розвивались події «Вечорів на хуторі близ Диканьки».

«Опішня - столиця українського гончарства» Подорож козацьким краєм. «Опішитися» пропонуємо у національному музеї – заповіднику українського гончарства. Виставка робіт майстрів 18-19 ст., музей під відкритим небом, садиби гончарів. Подарунки на згадку від народних умільців та приємні враження від побаченого ми гарантуємо.

«Дібрівський кінний завод» Орловські і російські рисаки-перлина рисистого конярства. Фотографування та катання на конях. Оглядова екскурсія по території кінного заводу, виїзд на пасовисько. Можна придбати цілющий, чудодійний напій місцевого виробництва-кумис.

«До Козельщинського жіночого монастиря Різдва Богородиці» У селищі Козельщина приймає паломників жіночий монастир. Екскурсанти мають нагоду відвідати богослужіння, прикластися до чудотворної ікони Козельщинської Божої Матері, сповідатися,здійснити святе таїнство причастя. Послушниці монастиря проводять екскурсію по території монастиря. Паломників пригощають обідом.

«Подорож святими місцями Миргородщини» «Смерекова церква» У мальовничому селі Черевки діє унікальна церква Святої Покрови, що побудована з карпатської смереки без цвяхів. У церкві для екскурсійних груп проходить молебень, ведеться бесіда священика з прихожанами. Є можливість побувати біля трійчатого дуба, посадженого родиною Апостолів у своєму маєтку в селі Хомутець.

«До Лубенського Мгарського Спасо-Преображенського монастиря». Біля міста Лубни, на горі Зажури, серед розкішної природи зустрічає паломників чоловічий монастир. Насельник обителі над Сулою проводить екскурсію по монастирю. Відвідування Спасо-Преображенського собору, прикладання до ікони чудотворця Афанасія. Із природного джерела можна набрати святої води. На прилеглій до монастиря території скіта відвідування Благовіщенської церкви і могили Мгарських новомучеників. «Подорож Полтавським краєм» Екскурсія проходить через селища і міста області. У Опішні можна придбати гончарні вироби. Диканька запросить до церкви Святого Миколая 1794р. побудови-родової усипальниці князів Кочубеїв. Обласний центр м. Полтава покаже гостям поле Полтавської битви, могили воїнів, пам’ятники Полтавської битви, Сампсонівську церкву, Хресто-Воздвиженський жіночий монастир, музеї Полтави. Краєвиди Іванової гори захоплюють відвідувачів. Архітектурне спорудження полтавській галушці чекає охочий до фотографування.

«Оглядова екскурсія Лубенським краєм» Цікава подорож Полтавщиною. Краєзнавчий музей міста Лубни та картинна галерея зустріне гостей. Пам’ятники та архітектурні спорудження, центр міста відвідають екскурсанти. Гарний зоокуточок порадує дітей та дорослих.

«Страусина ферма» На страусиній фермі Вам, безперечно, буде дуже цікаво. Ви можете відпочити, розважитися і оздоровитися. Для туристів проводять екскурсію, в ході якої розповідають про життя, розведення і утримання страусів в неволі. На фермі можна подивитися як відбувається процес інкубації, побачити кумедних страусят, схожих на їжачків, і провести спостереження за дорослими птахами. Їх можна погодувати, доторкнутися і сфотографуватися з ними на згадку. В зоні відпочинку можна скуштувати страусиний омлет, м'ясо. Також можливо подивитися різноманітну гамму виробів з страусиної шкіри, розписних писанок, пір’я, тощо. Ласкаво запрошуємо до світу природи Африки.